Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Travel & Style
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Circuit Elvetia - Tara de poveste
515 €
Brand
CIRCUIT AUTOCAR
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ungaria – Austria – Germania – Elvetia – Italia – Slovenia
Circuit autocar 11 zile/ 10 nopti

Cu acest program Travel & Style va invita sa descoperiti un alt fel de vacanta. Veti imbina relaxati vizitarea superbelor orase imperiale din Europa ce si-au pastrat farmecul si stralucirea de-a lungul secolelor, cu momentele pretioase oferite de peisajele extraordinare din muntii Bavariei, de lacurile Elvetiei si Italiei, si de ce nu, pentru cei mai curajosi, de privelistea unica a ghetarului “Marea de Gheata” sau a unei ascensiuni pe Mont Blanc la 3800 m de pe varful Aiguille du Midi. Tot acum veti vedea de ce sunt atat de celebre statiunile si orasele elvetiene: statiunea de lux Montreux, Geneva, Zurich,Berna. A, si mai avem ceva pentru Dvs: va vom arata castelul care i-a inspirat pe cei de la Disney pentru imaginea castelului Frumoasei din Padurea Adormita, veti vedea cel mai mare casino din Europa dar si locul unde este produsa cea mai scumpa apa minerala din lume. Sa incepem asadar calatoria!
Ziua 1: BUCURESTI-BUDAPESTA
La ora 05.30 ne prezentam la punctul de imbarcare din Bucuresti si vom plecare la ora 06.00 catre Ungaria pe traseul BUCURESTI - PITESTI – RM VALCEA – SIBIU – SEBES – DEVA – ARAD. In cursul serii sosim in superbul oras de pe malul Dunarii – Budapesta. Dupa un scurt tur panoramic al orasului: Citadela, Biserica Matyas, Palatul Regal, Bastionul Pescarilor, Catedrala Sf Stefan, Parlamentul, Piata Eroilor, cazare la hotel 4* in Budapesta.

Ziua 2: BUDAPESTA – VIENA – SALZBURG
Dupa micul dejun ne indreptam catre Viena – orasul muzicii, unde istoria se imbina armonios cu prezentul. Parcurile ingrijite pana la perfectiune, cafenele si magazinele elegante, palatele intalnite la tot pasul isi etaleaza arhitectura rafinata, fac din aceasta capitala unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa. Incepem vizitarea orasului cu un tur panoramic al Ringului Vienez: Muzeul de Arta, Observatorul Astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea.
Vom descoperi apoi centrul istoric al orasului intr-o scurta plimbare pe jos pentru a vizita emblema orasului, impresionanta catedrala in stil gotic - Catedrala Sf Stefan. Ne continuam apoi drumul catre alt oras simbol al Austriei – Salzburg. Aici vom vizita Gradinile Palatului Mirabell – dateaza din anul 1689 si sunt considerate a fi cele mai frumoase gradini amenajate in stil baroc din Europa. Vom incheia turul orasului cu vizitarea casei lui Mozart. Cazare la hotel 3* in Salzburg.

Ziua 3: SALZBURG – MUNCHEN – NEUSCHWANSTEIN - ZURICH
Dupa micul dejun ne indreptam catre Munchen. Incepem turul orasului cu impresionanta cladire a Domului , Primaria, Marienplatz, si bineinteles vom trece pe la celebra berarie de la 1589 – Hofbrauhaus. Aici si-a inceput Hitler seria discursurilor ce aveau sa il propulseze in functia de “fuhrer”. Ne continuam calatoria apoi catre muntii Bavariei unde veti vedea Castelul Neuschwanstein. Asezat intr-un decor de poveste, pe o stanca ce se ridica din mijlocul padurii, castelul regelui Ludovic II al Bavariei, l-a inspirat pe Disney in crearea celebrului desen animat “Frumoasa din Padurea Adormita”. Superbul castel este nominalizat pentru a fi inclus pe lista celor “7 noi minuni ale lumii” . Ne continuam drumul catre Zurich unde ajungem in cursul serii. Cazare la hotel 3* in zona Zurich.
***
Mai multe detalii pe site-ul nostru http://www.travelstyle.ro
Date de plecare: 20 Iulie; 20 Aug; 4 Sept; 5 Oct.
Pretul include:
- 10 nopti de cazare loc in camera dubla in hoteluri de 3* si 4*
- 10 zile mic dejun
- Ghid atestat
- Transport cu autocar licentiat pentru transport international, clasificare minim 2*
- Vizitele si tururile de oras mentionate in program
- Bilet de intrare la Catedrala Santa Maria delle Grazie – “Cina cea de taina”
- Bilet vaporetto Venezia

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura